Deling – nej tak

Del med dit netværk

Penzu er tænkt som en online dagbog eller personlig notesbog. Altså noget man ikke deler med andre. Der er en gratis version og en pro version. Pro versionen koster 19 $ pr. år. Gratis versionen er absolut brugbar i sig selv.

Man kan indsætte billeder i margen eller direkte på siderne. Sættes billeder i margen, vises det fulde billede, når musen føres hen over billedet.

Forsiden af ens dagbog ser sådan ud:

Det er selvfølgelig ikke det samme som at have en rigtig dagbog i hånden, men alligevel lidt godt ramt. Men jeg mangler helt klart denne “bladre fornemmelse”, som man kan finde andre steder, selv i Nettos reklamer.

Alt i alt slet ikke uden evner.

 

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *