Brugernes stemme om ForældreIntra

Del med dit netværk

Andreas hedder en far der gerne vil have at ForældreIntra bliver bedre. Han har derfor alene og helt uden at spørge oprettet en uservoice om ForældreIntra hvor man kan komme med forbedringsforslag og kommentarer og stemme på disse. Systemet viser således lige nu at de tre mest ønskede forbedringer til systemet er:

  • At der udsendes mails løbende og ikke kun en gang om dagen
  • At systemet kan huske ens login
  • At designet bliver mere 2013-agtigt

I sig selv er der ikke meget nyt ved de i skrivende stund 24 ideer (hvoraf den mindst efterspurgte er automatisk konvertering af dokumenter til PDF), men ideen om at bruger UserVoice er interessant. Normalt er det jo firmaet bag der oprettet og vedligeholder den slags lister, men her er det en helt almindelig bruger der dermed viser vejen for hvad web 2.0 også betyder.

Du kan komme med nye forslag og stemme på de eksisterende forbedringer til ForældreIntra.

Du kan komme med nye forslag og stemme på de eksisterende forbedringer til ForældreIntra.

I forhold til skolerne kan man jo overveje om man tør bruge den slags brugerinddragelse i skoleudviklingen og på klasseniveau kan det jo også tænkes ind som en måde at finde de bedste ideer til den næste klassefest eller gode regler for opførsel og trivsel.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *