Mere end bare konvertering

Del med dit netværk

Cometdocs hedder en rigtig god konverteringstjeneste der er blevet endnu bedre. Som så mange andre af den slags tjenester, kan man med Cometdocs let konvertere mellem en lang række filformater i et let og intuitivt interface. Som noget nyt har Cometdocs fået en række muligheder for at dele og gemme dokumenter. Man kan således let uploade dokumenter og enten gemme dem på serveren (man får 1 GB lagerplads med en gratis konto) eller sende et link til en eller flere venner som skal have adgang til (især store) dokumenter som deres mailserver ikke vil acceptere.

En lækker feature ved Cometdocs er at man først uploader og derefter har sine dokumenter klar til at lave forskellige operationer. Man kan således uploade et word-dokument og konvertere det til PDF hvorefter man sender både PDF og word-dokument til en mailadresse. Det er smart og gad vide om ikke dropbox og lignende services allerede er i gang med at overveje om ikke de skal kunne nogle af de samme ting i kommende versioner.

Online Document Manager - Cometdocs

Med Cometdocs kan man hurtigt konvertere eller dele filer. Her er jeg ved at sende en stor Power Point fil uden at belaste min og modtagerens mailserver…

Cometdocs kan bruges helt uden login, men så er der naturligvis ikke muligheder for at gemme sine dokumenter online. Til gengæld er login meget let – man kan enten oprette sig med en mailkonto eller man kan forbinde til Google, Facebook eller Live-konti og helt slippe for at skulle fylde endnu et kodeord i kodeordshuskeren.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *