Scandinavian Educational Technology Transformation

Del med dit netværk

IT Torvet er inviteret med til Stockholm, når der for anden gang holdes konference om teknologi og undervisning den 17. og 18. april 2013

SETT hedder konceptet og kommer derfor let til at minde en om BETT, men der er måske mere tale om en svensk udgave af Uddannelsesforum. Det er dog en svensk udgave der helst vil være skandinavisk og talerlisten byder da også på flere danske islæt. Programmet indeholder flere spor som kan vælges efter interesse som det kendes fra Uddannelsesforum, men ganske smart har man udskilt ledelesessporet og givet det et særligt prismærke. Således kan man sætte prisen for de almene spor ganske lavt og cashe ind på de lidt højere budgetter der er til ledelsesdeltagelse i den slags arrangementer.

Konferencen indeholder også en udstilling hvortil der er gratis adgang.

SETT

IT Torvet er inviteret med til SETT af arrangørerne og vil blogge fra de to dage i Stockholm til april. Følg også med på Twitter: #SETT2013.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *