Kender du en rigtig kodepirat?

Del med dit netværk

coding pirates t-shirt

Den 27. november er der pilotaften på nye kodeklub Coding Pirates på Aalborg Universitets campus i Sydhavnen, København. Det er gratis at deltage – men kræver tilmelding! Hvis man har børn inden for målgruppen er de også velkomne!

Klubben vil være et tilbud til unge i alderen 8-16 som har lyst til at lave computerspil og lege med it og teknologi. Til pilotaftenen vil børnene få lov at prøve et kollaborativt miniforløb med et visuelt programmeringssprog. Målet er at udvikle et bæredygtigt ugentligt fritidstilbud med tilhørende digital videndelingsplatform. Udviklingen består altså i to ting: et fremmødetilbud og en livlig web 2.0 platform hvor indholdet, spørgsmålene og svarene genereres af eleverne selv.

Har du lyst til at deltage, send en mail til Martin Exner på martin.exner1@gmail.com

Læs invitationen her (og del den gerne med dine venner)

Hovedmanden bag arrangementet er Martin Exner. Cand.it – Projektansat ved Videnscenter for Anvendt IKT. Martin har en stor passion for it, leg og læring og driver bloggen constructingkids.com. Desuden står han bag udviklingen af app’en “Coding Pirates” – et spil der lærer børn at kode.

Coding Pirates illustration (1)

Opdatering: Arrangement er nu afviklet og der ligger en lille stemningsvideo på youtube:

[youtube namDb_Q8qJU nolink]


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *