Brug Nationalmuseets billedsamling

Del med dit netværk

Tidligere har vi skrevet om Statens Museum for Kunst og tilgængeliggørelsen af deres samlinger i digital form. Nationalmuseet er også kommet med og har lagt over 50.000 digitale billeder af deres samlinger ud på nettet. Ikke alle materialer må genbruges eller omskabes, men mange er under Public Domain eller åbne CC licenser, som betyder at du må dele, bruge og omskabe indholdet i dine egne produktioner.

Indholdet er lagt i en række emneregistre, men der er også en velfungerende søgning. Arbejdet med at digitalisere pågår stadig hvilket kategoriseringen “Skal slettes” også afslører, men med over 50.000 billeder kan det godt tilgives.

Nationalmuseets Samlinger Online  51.070 poster    Nationalmuseets Samlinger Online


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *