Find (gamle) film på nettet

Del med dit netværk

Vi har før skrevet om Classic Cinema Online, hvor man kan finde en lang række gamle og klassiske film som kan streames ganske gratis.Tjenesten er siden da blevet udvidet med en række klassiske tv-serier.

Et andet bud på en lignende tjeneste er Snagfilms, hvor man også kan finde tv-serier og film af ældre dato, men også nyere film finder vej til tjenesten. Forvent ikke de store Hollywood Blockbustere, men kig efter spændende indiefilm og især dokumentarfilm som sagtens kan anvendes i undervisningen.

Her et klip med en træt oprørssoldat i dokumentaren Enduring Syrias War om den lange oprørskrig i Syrien.

Her et klip med en træt oprørssoldat i dokumentaren Enduring Syrias War om den lange oprørskrig i Syrien.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Kira Thielke

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *