Flyt let til din nye Chromebook

Del med dit netværk

Chromebooks er for mange blevet det nye sort i skoleverdenen efter administratorerne har opdaget hvor let det er at opsætte og vedligeholde Chromebooks og i det hele taget arbejde med Google i undervisningen, men Chromebooks er også ganske spændende som arbejdsmaskiner eller til privat brug.

Intel Easy Migration

Hvis du er ved at være klar til at lave det private skift til Chromebook og du er så heldig at have en med Intel indeni, kan du bruge et smart migrations-værktøj fra netop Intel. Hermed kan du let flytte filer, billeder og kontakter fra din gamle windows computer og dine mobile enheder til Google sky og dermed din nye Chromebook.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *