Pushbullet – forbind dine dimser

Del med dit netværk

Pushbullet hedder en smart tjeneste der forbinder dine telefoner, tablets og computere så det bliver let at dele i mellem dem. Når man har installeret Pushbullet på dimserne kan man dele billeder, filer, noter, links og kortkoordinater mellem dem via appen. Rigtig smart bliver det dog først når telefon og computer er forbundet. Nu kan man på computeren se de beskeder telefonen modtager – altså opkald, sms og andre notifikationer – og endda svare på sms (eller sende nye sms’er).

Med Pushbullet kan man hurtigt sende et link fra computeren til telefonen (og den anden vej)

Med Pushbullet kan man hurtigt sende et link fra computeren til telefonen (og den anden vej)

Brug i undervisningen

Udover den oplagte mulighed for at følge med i hvad der sker på telefonen fra computeren (og dermed overholde eventuelle “din telefon skal blive i lommen”-regler) er Pushbullet en god og meget let måde at dele mellem dimser uden at skulle via synkronisering og mapper i skyerne.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *