Showbie – Deling af elevproduktioner

Del med dit netværk

Vi har i et par år været igang med at implementere iPads i undervisningen og har til stadighed problemer med at få delt elevproduktionerne, så vi som underviser kan gennemse og respondere på dem.

Her hjælper Showbie. Kort fortalt er Showbie en gratis service hvor underviseren opretter en klasse og eleven deler filer (op til 25 mb pr. stk.) med underviseren. Anderledes end ved OneDrive, Dropbox, Google Drive etc. er at underviseren i Showbie opretter et klasserum i Showbie hvor eleverne har deres egen elevmappe, kun tilgængelig for eleven, med personlig feedback.

Hvordan fungerer det så? 

Underviseren opretter et klasserum, eleven skriver en kort kode som giver adgang til klasserummet. Eleven kan så eksportere elevproduktioner fra de iPad apps der understøtter eksportér funktionen. Underviseren kan så give feedback på produktionen enten via skrift eller lyd (op til 1 minuts varighed pr. stk.)

Relevante ressourcer

Showbie Web Teacher 3


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *