IT Torvet på Danmarks Læringsfestival

Del med dit netværk

Igen i år kan man finde IT Torvet på Danmarks Læringsfestival. Vi er klar tirsdag den 15. marts med hele seks sessioner – og som vanligt forsøger vi at få fortalt om det hele efterfølgende her på siden:

Det’ mobilt, smart og gratis!

Din telefon eller anden “dims” er lige ved hånden og altid tilgængelig, men hvad skal og kan du bruge det til? Vi kigger på nye tjenester, og måske gamle kendinge, som kan være af værdi i hverdagen!

Når ting godt må tage tid en – hurtig gennemgang!

Ikke alting behøver at gå hurtigt! En del discipliner og værktøjer kræver fokus, fordybelse og måske en smule nørderi, men det kan være tiden værd! Måske skal man også i sit projekt anvende flere forskellige programmer og tjenester, for at komme frem til det “vilde” resultat.

Det digitale dagtilbud

Flere og flere dagtilbud bliver digitale, men hvilke apps og tjenester er værd at kaste et blik på? Kom og bliv (lidt) klogere på brugen af iPads, apps og onlinetjenester i hverdagen og del dine egne bedste apps!

Den kritiske undersøger eller bare fast forward?

Børn (og voksne) bombarderes med information, sandheder og hurtige facts på nettet. Hvad kan man stole på, og hvor skal man være kritisk? Kom og få gode idéer og indspark til en meget relevant snak om det at være kritisk undersøger, når nettet er mediet!

Lær på nettet og lav selv læringsmateriale

Der findes et utal af gør det selv-videoer og træningssider på nettet. IT Torvet giver et bud på en række tjenester, der kan være en guldgrube af viden og læring for dig og dem, du underviser.

Stjæl med stolthed de fede netresurser

Hvor finder du clipart, en skrifttype eller et stykke musik til din video eller præsentation? Vi kigger på gode resurser, der rent faktisk må bruges i hverdagen


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *