Photostory anno tablets…

Del med dit netværk

Shadow Puppet EDU hedder en dejlig simpel måde at skabe små videofortællinger med ipad eller iphone på. Kort fortalt udvælger man et eller flere billeder, sætter dem i den ønskede rækkefølge og kan nu tilføje tekster, små “levende” ikoner (lidt som en optagelse af musen, men hvor det er hjerter, smileys og den slags der vises) og indtaling samt en underlægningsmusik. Man kan undervejs selv vælge hvornår der skiftes fra billede til billede.

Det er let at skabe indhold og meget let at dele – resultatet er nemlig en videofilm som kan gemmes på devicen eller deles direkte til diverse tjenester til den slags. Til gengæld er redigeringsindstillingerne ikke så gode, så det er om at få tingene i kassen eller starte forfra på det enkelte billede.

shadowpuppet

Med Shadow Puppet EDU kan man let lave små historier over en række fotos.

Brug i undervisningen

Appen er let at bruge og kan sagtens bruges af børn i børnehaven til at skabe små videofortællinger, men man kan også bruge appen til de fleste af de ting man kan bruge programmer som PhotoStory til – lige fra digital historiefortælling over sprogundervisning og træning af ordforråd og til dokumentation af fysikeksperimenter. Dokumentation kan appen også bruges til af de voksne i både børnehave og fritidshjem.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. Svar

    • By Malte von Sehested

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *