Slap af i påsken med Primary Games

Del med dit netværk

Primary Games hedder en service der kuraterer en række simple spil der i en snæver vending kan anvendes i skolen og helt sikkert i fritiden. Spillene passer til aldersgruppen og der tale om simple spil af typen man også finder på telefonen – men det hele kører i browseren (selvfølgelig også på tablet og telefon).

Primary Games har en lang række kategorier og sjovt nok er en af dem højtider og med underpunktet påske er man klar til at spille påskespil. Her finder du både puslespil, sudoku og små matematikspil med både æg, høns og den meget mærkelige chokoladeægsliggende påskehare.

IMG_3243

Her er der spillet påskeægs-sudoku. Så skal man ikke bare kunne sin Sudoku – man skal også kunne sine mønstre…

Brug i undervisningen

Her er vist mest tale om en lille afslapningsaktivitet, men hvis man skal give dem lov at tage et spil, kan det jo være meget godt at det er indhold der risikerer at være bare lidt lærerigt.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *