Hurtig og gratis videoopkald

Del med dit netværk

Appear.in er en ganske let og gratis videotjeneste. Man opretter et lokale ved at give det et navn og så skal man bare dele navnet med andre – så kan man holde en videokonference direkte i browseren op til otte personer. Det er ikke nødvendigt at logge ind, men hvis man vælger at oprette en konto kan man lave mere faste møderum og andre kan ikke tage navnet på rummet.

Det er muligt at dele skærm, men dette kræver et lille browserplugin. Man kan til gengæld som standard lave små animerede emoticons.

Udover at køre fint direkte i browseren kan man også få appear.in til både Android og iOS.

appear.in

Brug i undervisningen

Appear.in er et godt initiativ til de mere klassiske videokonferenceprogrammer som Skype, da det ikke kræver en konto og et login. Det er let at bruge fælles på den interaktive tavle eller som en hurtig kommunikation med billede i forskellige samarbejder.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *