Læreren på skolebænken

Del med dit netværk

European Schoolnet Academy tilbyder en lang række onlinekurser til undervisere på grundskoleniveau. Det er EUN og de over 30 deltagende undervisningsministerier der står bag initiativet og der udbydes en række primært tekniske kurser, men der er også mere brede kurser som fx 21st century skills i skolen eller “sådan arbejder man med mobning”.

European Schoolnet Academy

Selve platformen er ret simpel og både rent featuremæssigt som MOOC og på kursernes akademiske niveau er der langt til Coursera og MITx, men til gengæld er kurserne rettede mod undervisere og er meget praksisnære. Udover at man som i almindeligt MOOC modtager online undervisning som en kombination af tekst og video er der også en række samarbejdsredskaber og muligheder for at netværke – dog er det afhængigt at kursusafholderen hvilke af disse der tilbydes adgang til på det enkelte kursus.

Kurserne udbydes i tid. Det vil sige at man følger kurset når det udbydes og afleverer ugentlige opgaver og indgår i dialog. Det er altså ikke muligt at tage et kursus når man lige har lyst. Til gengæld bliver kursusmaterialerne liggende, så man kan altid gå ind og se videoer og opgaver på et kursus der er slut.

Når man afslutter et kursus får man både mulighed for at downloade certifikater og får badges til udstilling på ens profil – både i systemet og via download eller eksport til Mozilla Backpack.

Badge fra kurset "Games in Schools" - en af de mange kurser som tilbydes gennem European Schoolnet Academy

Badge fra kurset “Games in Schools” – en af de mange kurser som tilbydes gennem European Schoolnet Academy


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *