Quizizz

Del med dit netværk

I rækken af quizværktøjer, har vi nu også Quizizz.com

Kender eller bruger du allerede værktøjer som Kahoot eller Socrative, er vi i samme genre med Quizziz.com

Opret en bruger gratis fra startsiden, så er man via en nem brugerflade hurtigt i gang med med at oprette egne quizzer.

Når du opretter en Quiz, bliver du bedt om at tage stilling til om det skal være privat eller offentligt.

Offentlige spørgsmål kan andre brugere fremsøge og indsætte i egen Quiz. Det kan du selvfølgelig også gøre. Der er rigtig mange spørgsmål – mest på engelsk – at kigge på.
Du opretter et spørgsmål og kan tilføje grafik.

De væsentlige forskelle på Quizziz.com i forhold til andre tjenester, er at man her kan give en Quiz for som hjemmearbejde eller fx. i et gruppearbejde.
Det kunne være som spørgsmål til en tekst som eleverne så skal svare på i eget tempo – dog inden deadline. Som lærer kan man hele tiden følge med i fremskridtet eller mangel på samme.

Den anden store forskel i forhold til fx. Kahoot er at man her ikke behøver en projektor til at vise spørgsmålene. Det hele kører på elevens egen skærm. Mobil, eller PC.

Start quizzen og lad eleverne gå mobilt på: join.quizizz.com og skrive en femcifret adgangskode. Default indstilling er at eleverne bliver præsenteret for spørgsmålene i tilfældig rækkefølge og tilfældig placering af svarene.  Det kan ændres efter behov.
Afslutningsvis får man som lærer en god grafisk oversigt over hvor klassen og den enkelte elev måske har nogle faglige udfordringer.

Skriv gerne dine oplevelser med Quizizz i kommentarfeltet.

 


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Sanne

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *