Tinkercad – Endelig 3D modellering alle kan bruge…

Del med dit netværk

Selvom der er mange spillere og Tinkercad ikke er den nyeste, så er det helt bestemt en seriøs spiller som kræver opmærksomhed når man taler om 3D modellering.
Det er tydeligt at man her har fået inspiration fra bl.a. Google SketchUp (nu Trimble SketchUp), men så lige givet det et pift op mht. brugervenlighed og intuitivetit.

Der hvor TinkerCad er specielt god, er at det er gratis (marts 2016), at de har fundet en fantastisk måde at tænke figurer i fyld og hul, men også at man har alle muligheder for at eksportere sin 3D figur.

Tinkercad

Brug i undervisningen

Tinkercad har mange brug i bla. sfo og undervisning. I matematikundervisningen kan man f.eks. arbejde med at måle i mm og cm i virkeligheden og så genskabe det i Tinkercad, i håndværk/design, sfo og andre fag med digital fabrikation, kan man lave alt lige fra smykkeværksted, byg din egen aktionhelt osv. Dét at Tinkercad er så god til at eksportere til alt lige fra 3d printer filformater og Minecraft

Ressourcer


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *