Afstemningssystem uden særlig hardware

Del med dit netværk

Polleverywhere er en afstemningstjeneste, hvor man kan stemme og lave brainstorms. Man opretter let sine spørgsmål og det kan være multiple choice med tekst og billeder, store klikbare billeder (imagemaps) eller åbne spørgsmål (som så præsenteres som ordskyer eller andre grafiske visninger). Endelig kan man brainstorms hvor det er muligt at stemme på hinandens svar.

Som lærer (eller den der har oprettet afstemningen) kan man vise en resultatside og styre afstemningen (blokere for nye svar, skjule svarfordelingen med videre). Endelig kan man også hente et plugin til Power Point, så afstemninger kan leve direkte i en præsentation.

I gratisudgaven er man begrænset til 25 respondenter, men det passer jo også meget godt til en klasse.

polleverywhere

Brug i undervisningen

Man kan altid bruge en afstemning til at vejre stemningen eller som en hurtig quiz, men især med brainstormsspørgsmål kan man lave nogle spændende beslutningsprocesser.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *