Del gratis – eller mod betaling

Del med dit netværk

Teachers pay teachers er et site der formidler salg (og deling) af undervisningsmaterialer mellem lærere. Udover almindelige fritekstsøgning kan man sortere i udbudet ved at vælge priser (fra gratis), fag og fagområder og niveau. Man kan naturligvis også melde sig ind på siden og selv begynde at dele sin undervisning – dog er sitet begrænset til engelsk (amerikansk).

FREE Dice Games by The Lesson Plan Diva   Teachers Pay Teachers

Udover at man kan hente materialer kan man også give de materialer man henter stjerner og skrive anmeldelser, så andre lettere kan finde det gode materiale. Disse ratings gives på en række parametre (overordnet kvalitet, nøjagtighed, gennemførlighed,  grundighed, kreativitet og klarhed).

Hvis man ikke ønsker at betale for materialer skal man søge efter gratis – og huske at de øverste resultater i søgninger altid er reklamer for de lærere/forfattere der har valgt at opgradere til et premium-medlemsskab og ikke nødvendigvis er gratis materialer.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *