Hurtig brainstorm eller backchannel med AnswerGarden

Del med dit netværk

AnswerGarden er en simpel hjemmeside til hurtig oprettelse af afstemninger/brainstorm eller generelle backchannels, hvor man gerne vil have svaret på et spørgsmål. Deltagerne bruger link, QR-kode eller som nedenfor en embedded udgave af svarsiden (der er endda også en app til iOS) og afgiver deres svar (afhængig af typen af AnswerGarden kan man enten begrænse svarene eller lade folk blive ved). Siden opdateres konstant, så de ord og svar der er flest af bliver større som det kendes fra Wordclouds af forskellig slags. Ulempen er at man skal kunne stave, da der ingen form for genkendelse er – kun bogstav for bogstav sammenligning.

Brug i undervisningen

AnswerGarden kan bruges til afstemninger, brainstorms eller til at stille spørgsmål undervejs i en time. Det er simpelt at sætte op, men der er lidt indstillingsmuligheder der gør det ganske brugbart i mange forskellige situationer (endda mulighed for at svar skal igennem en moderator).


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *