Circuits.io lader dig eksperimentere med Arduino og elektronik online

Del med dit netværk

Med de helt store maker tanker, vælger mange at indkøbe elektronik som eleverne kan pille ved og potentielt hacke. Disse Arduino boards, Makey Makey, Raspberry Pi osv koster dog lidt. Dette online værktøj erstatter alt dette. Med Circuits.io kan du vælge alle de gængse typer af elektronik-legetøj og f.eks. ætse en printplade og påsætte transistore, sætte lcd display til et Arduino board og meget meget mere.

Brug i undervisningen
Selvom det selvfølgelig giver rigtig god mening at få elektronikken i fingrene, kan dette være en god, enkel og gratis måde at lege med printplader, ledninger og transistorer. Man behøver ikke starte det helt store, men kunne blot starte med at tage et batteri og få en pære til at lyse. En anden mulighed er at lade eleverne få inspiration fra internettet og derved udforske hvad der er muligt på egen hånd.

Ressourcer
www.circuits.io


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *