Elevforklaringer og videolektioner

Del med dit netværk

Kongen indenfor videoforklaringer hedder Explain Everything, men med KnowRecorder findes et gratis alternativ. Det er ikke et meget avanceret værktøj, men man kan hurtigt lave nogle fine videoforklaringer. Der kan importeres billeder, video og tekst og man kan optage både tegneredskaber og lyd undervejs. Man behøver heller ikke arbejde i en optagegang, men kan nå at lave lidt om mens man pauser videoen.

Undervisningsbrug

Programmet kan selvfølgelig bruges til at lave instruktioner og flipperier til eleverne, men da det er gratis og de færdige produktioner let kan hentes ud som videoklip er det også oplagt at bruge programmet til at lade eleverne forklare hvordan de løser opgaver eller lave analyser med både pen og tale.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *