Få styr på referencerne

Del med dit netværk

EasyBib er en hurtig måde at lave referencer og bibliografier på. På hjemmesiden kan man indtaste hjemmesideadresser, nyhedsartikler eller søge på bøger via titel eller ISBN. Når en bog eller hjemmeside er indtastet søger programmet efter bibliografiske data. Afhængig af opmærkningen med semantik på hjemmesider finder den selv oplysninger om forfatter med mere og gør det let både at rette i de fundne data og tilføje manglende data. Derefter formateres oplysningerne så de følger bibliografistandarden MLA7. Hvis man ønsker APA skal man desværre til lommerne og så bliver løsningen ret dyr.

Her en søgning efter ISBN. Der er fundet to titler. Så er det bare at vælge så udfyldes de bibliografiske data.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *