Flickr – billeder du faktisk må anvende

Der er her tale om et værktøj som har nogle år på bagen, dog er det stadig aktuelt. Flickr er en billedeservice i høj kvalitet hvor brugeren kan sortere billederne ud fra farve, størrelse og bedst af alt ophavsrettype.

Brug i undervisningen
Flickr kan bruges af såvel elever som lærere/pædagoger. Billedservicen er enkel og let at anvende og kan bruges til alt lige fra præsentationer til elevprodukter. Dét at man i Flickr kan vælge udelukkende at se billeder hvor uploaderen/ejeren af billedet har givet lov til at man må genanvende billedet, er en stor hjælp. Man kan dog ikke være 100% sikker på at billedet er uden ophavsret selvom Flickr siger det, men man er da i det mindste i god tro.

Ressourcer
www.flickr.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *