Flickr – billeder du faktisk må anvende

Del med dit netværk

Der er her tale om et værktøj som har nogle år på bagen, dog er det stadig aktuelt. Flickr er en billedeservice i høj kvalitet hvor brugeren kan sortere billederne ud fra farve, størrelse og bedst af alt ophavsrettype.

Brug i undervisningen
Flickr kan bruges af såvel elever som lærere/pædagoger. Billedservicen er enkel og let at anvende og kan bruges til alt lige fra præsentationer til elevprodukter. Dét at man i Flickr kan vælge udelukkende at se billeder hvor uploaderen/ejeren af billedet har givet lov til at man må genanvende billedet, er en stor hjælp. Man kan dog ikke være 100% sikker på at billedet er uden ophavsret selvom Flickr siger det, men man er da i det mindste i god tro.

Ressourcer
www.flickr.com


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *