Follow the money

Del med dit netværk

I disse tider hvor man ikke ved hvad der er sandt og hvad der er Fake News er der heldigvis nogen der holder den journalistiske fane højt. Nu er det nok mest samfundsfagsnørder og folk med ambitioner om en kandidatgrad i Amerikastudier der går så højt op i det af denne side er den hellige gral, men spændende er det nu.

Husker du watergate-skandalen? Her fik de to journalister rådet “Follow the money” og det er netop det man gør hos OpenSecrets. Man laver gravearbejde for at finde ud af hvor pengene kommer fra – så når fx de nye ministre og andre vigtige politiske udpegninger sker efter præsidentvalget, så har Open Secrets selvfølgelig kigget på hvordan de udpegede personer har ageret inden – hvem har de givet donationer og den slags.

Hvem har egentligt modtaget hvilke donationer? Der er masser af dokumentation på Open Secrets.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *