Google Slides som fremviser af produktkoncepter

Del med dit netværk

I disse tider hvor designtænkning, entreprenørskab og fabrikation er i højsædet, er man også for alvor begyndt at udvikle værktøjer til at lave mockups, prototyper og andre typer værktøjer som hjælper eleven med at udtænke koncepter og modtage feedback fra en brugergruppe.

Brug i undervisningen
Google Slides fungerer godt til at fremvise ideer, koncepter og mockups. Hvis en elev f.eks. har udtænkt et app, kan man finde et billede af en telefon på Google, og derefter indsætte tekstelementer etc. Dette giver et godt indblik i hvad det er man ønsker med produktet, og giver mulighed for at modtage vigtig feedback til produktets funktionalitet og brugergrænseflade.

Ressourcer
http://drive.google.com


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Claus

    Svar

    • By Malte von Sehested

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *