iPhone-mockup til let at vise app-ideer

Del med dit netværk

Her kommer et lille let værktøj som i sit enkle giver mulighed for at lave enkle mockups af app-ideer. Værktøjet er lavet på en måde så det ligner håndtegnede skitser. Dette giver et godt indtryk og fungerer godt, specielt til de første par versioner af app’et.

Brug i undervisningen
Der er mange nicher i undervisningen hvor designtænkning, fabrikation og entreprenørskab kan trænes. Specielt når det kommer til app-udvikling kan eleverne få trænet deres kompetencer. Man behøver ikke lave et færdigt app hvis fokus er på at gruppen snakker sammen om formål, hvis interviewteknik skal trænes, eller hvis de bare skal have lov til at være lidt kreative. Iphone-mockup giver også mulighed for, via link, at arbejde sammen synkront.

Ressourcer
http://iphonemockup.lkmc.ch/


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *