Pinterest – find billeder og inspiration på nettet

Del med dit netværk

Pinterest er en service hvor man kan søge billeder på nettet i andre brugeres samlinger. Brugeren kan indhente billeder fra forskellige hjemmesider og så kategorisere det efter om det er indretning, mad eller skoleopgaver. Pinterest bliver efterhånden benyttet af mange, men ofte søger man billeder af nyt tøj eller hvordan sofahjørnet skal indrettes. Men der er også et brug i skole og dagtilbud.

Brug i undervisning, SFO og dagtilbud
Der findes rigtig mange ressourcer på Pinterest som kan anvendes direkte i undervisning og dagtilbud eller bare give inspiration. Søger man f.eks. på skole, skole ekstra opgaver, klasserum eller student self evaluation, kommer en række eksempler frem som kan tages direkte i brug.

Ressourcer
www.pinterest.com


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *