Simpel fælles tavle

Del med dit netværk

Stoodle hedder et ultra-simpelt tavleprogram der giver mulighed for hurtigt at oprette og dele en tavle. Man skal bare oprette og dele en url – så vil alle med url’en kunne bidrage.

Mulighederne på arbejdsfladen er desværre ret begrænsede, men man kan lave flere tavler i den samme session og der er endvidere en hæderlig chatfunktion, som også giver mulighed for at man bruger lyd.

Desværre er der lidt problemer i Chrome, men det kører fint i de andre browsere der blev testet på. Og så mangler tjenesten en måde at gemme sit arbejde på, og det fremgår ikke helt klart hvor længe tingene er tilgængelige på den delte url.

Simpel arbejdsflade men også hurtig oprettelse og deling kendetegner Stoodle


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *