Skriv bedre eller analyser sprogbrugen – på engelsk

Del med dit netværk

Slick Write er et imponerende værktøj der viser toppen af isbjerget på hvad man kan med maskinlæring i forhold til at lave hjælpeværktøjer. Der er tale om et omfattende værktøj til analyse af dine tekster med en masse hjælp til at forbedre dem. Her er det ikke bare analyser der kigger efter stave- og grammatikfejl eller simpel ordoptælling. Der kigges efter kompleksiteten i sprogbrugen og på om ord eller vendinger gentages eller om der er unødvendige fuldord og tungt sprog. En lille morsomhed er associationsmaskinen som bruger data fra litteraturhistorien til at skabe forslag til ord der optræder sammen og dermed kan bruges når man er fanget og har brug for input.

Så er teksten analyseret og ved at holde musen over de forskellige afsnit kan man få et bud på hvad der kan arbejdes med. Her er det Dickens der bliver udsat for forbedringsforslag fra maskinen.

Undervisningsbrug

Udover at det er oplagt at bruge Slick Write til at undersøge og forbedre egne tekster, kan man også bruge værktøjet til at analysere litterære værker eller længere tekster fx fra hjemmesider.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *