Trello – projektproces

Del med dit netværk

For at træne projektmageriet, er Trello et godt værktøj. Man kan selv definere processens faser og de del-elementer som hver fase skal indeholde. Trello har også en betalingsversion, men kan man nøjes med at have én proces ad gangen, så er det gratis og endda hvor man har flere brugere i samme proces (processen deles via link).

Brug i undervisningen
I undervisningen er Trello er et rigtig godt værktøj, specielt i udskolingen og op ad. Man kan i udviklingsprocessen f.eks. lave tre faser: ikke igangsat, startet og færdig. Under hver fase kan man tilføje del-elementer, f.eks. beskrive hvem der gør hvad og hvad der skal til førend et del-element er færdig. Derved får eleven træning i at opbygge en proces, og tage stilling til hvilke del-elementer der initieres i hvilken rækkefølge.

Ressourcer
www.trello.com


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *