Virtuelt klasseværelse

Del med dit netværk

Dette er endnu et bud på en fælles arbejdsflade. Det spændende her er muligheden for at integrere live video i arbejdsfladen og at det at systemet kører både på web, telefon og tablet (endda både Android og iOS). Systemet giver mulighed for at indsætte en række ressourcer som billeder, tekst og video og naturligvis for at tegne direkte på de enkelte sider.

Når man laver en klasse eller et kursus kan det bestå af flere sider og man kan som lærer styre om eleverne selv må navigere rundt, ligesom man kan begrænse deres muligheder for at arbejde på den enkelte side. Der er altså tale om et værktøj der både kan bruges til meget styret instruktion og til en mere åben kollaboration mellem elever der skaber og diskuterer et indhold.

Arbejdsfladen i Knowlounge

Undervisningsbrug

Programmet giver gode muligheder for at kan lave en struktureret fjernundervisning eller det kan bruges til gruppearbejde hvor flere elever kan arbejde sammen med at skabe eller undersøge et emne. Den store ulempe er antallet af deltagere, der ikke kan være over 3 med mindre man bruger stjerner og stjerne skal man købe i appen, hvilket er en smule ugennemskueligt. 

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *