App: Yoga Breaks – få ro i klasse og sjæl…

Del med dit netværk

Dette lille gratis app til iPad og Android giver dig ro i sjælen. Endda så meget at jeg har oplevet en klasse hvor flere faldt i søvn. App’en består af en række yoga øvelser som du kan sammensætte alt efter hvilke afslapningsøvelser du ønsker med klassen.

Brug i undervisningen/dagtilbud
Der er kommet stor fokus på velvære i dagtilbud og undervisning og denne er app – i hvert fald i dagtilbud og indskoling er lige dét du skal bruge. Du kan slutte en aktivitet eller dagen af med dette værktøj og sikre sig at de kommer godt fra en aktivitet til en anden. Er der øvelser som du foretrækker, kan du også oprette dine egne yoga-øvelses-samlinger.

Ressourcer
http://yogabreaks.dk/


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *