Periodiske Videoer

Del med dit netværk

Ovre på universitetet i Nottingham har de en morsom professor med stort hår og engelsk lune. Han er hovedpersonen i en række videoer hvor de forskellige elementer i det periodiske system undersøges, forklares og demonstreres.

Sproget er engelsk, men det er ikke svært forståeligt og historierne er ofte spøjse, som her hvor Bohrium forklares med udgangspunkt i et besøg på det sted hvor man første gang skabte dette element.

A collection of videos exploring the elements of the Periodic Table, presented by professors, lecturers, scientists, technicians, and others at the University of Nottingham. Videos contain stories, personal experiences, fun facts, demonstrations, and examples of elements’ uses in real life.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *