Fjern baggrunden i en ruf

Del med dit netværk

Med tjenesten “Remove Background” kan man gøre lige præcis det der loves i navnet – nemlig fjerne baggrunden på billeder. Ved hjælp af avancerede algoritmer kan tjenesten udføre det man ellers skal bruge tid og evner i et billedbehandlingsprogram på at gøre i løbet af et splitsekund (eller fem). Det er bare at uploade et foto, så fjernes baggrunden og er man tilfreds kan resultatet hentes ned.

Upload og vent et øjeblik – så er dit portræt klar til download uden baggrund

Udover at tilbyde en super let og hurtig måde at fritskrabe personportrætter (tjenesten fungerer kun med mennesker) kan man også bruge resultatet til at lave lynhurtige fotomanipulationer og vise hvor let det er at skabe falske virkeligheder.

Trump havde brug for hjælp under sin State of the Union, så IT-Torvets udsendte medarbejder var klar ved hans side…


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *