Deling af lange links

Del med dit netværk

Problemet med at dele webadresser har eksisteret næsten lige så længe som der har været webadresser at dele. Der findes heldigvis en masse gode tjenester der kan gøre de lange og besværlige URL’er korte og læseværdige.

En af dem er dansk og effektiv. Selve siden er ikke den pæneste hjemmeside på nettet, men den kan det den skal kunne: Indtast den webadresse du vil dele og klik “Lav linket kort” – så giver tjenesten den dig en skøn og delbar adresse på kortlink.dk.

Bonus: Leg kortlink-roulette

Når man deler links med kortlink (og andre url-forkortere) deler man jo med verden. Kortlink.dk kører med fortløbende adresser, så hvis dit nye link har adressen http://kortlink.dk/24yvb betyder det at dem der lavede en link kort lige inden dig brugte adressen http://kortlink.dk/24yva. Når man leger kortlink-roulette ser man på hvad andre forkorter…

Kortlink.dk er derfor ikke nødvendigvis en god ide når man for eksempel vil dele et Google dokument som andre skal skrive med i, hvis man ikke har beskyttet dokumentet på andre måder eller det har et indhold så man ikke vil risikere at fremmede kan kigge (og skrive) med…


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *