Photopea som alternativ til Inkscape

Del med dit netværk

Når jeg arbejder med vores lasercutter har jeg brug for at arbejde i vektorer, kunne anvende en bestemt farvekode der fortæller lasermaskinen om der skal skæres eller graveres. Til dette har jeg hidtil anvendt det ganske gode og helt gratis program Inkscape. Det eneste problem er at det er et program der skal downloades og installeres. Her kommer den relativt nye online alternativ PhotoPea så og byder sig til. PhotoPea fungerer rigtig fint med svg og er relativt let at bruge. Den eneste anke er at der ikke er helt så mange gode videovejledninger som det er tilfældet med InkScape og de mange kommercielle programmer, der jo også har en del flere år på bagen.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *