Brug skæv strøm til fritiden derhjemme

Del med dit netværk

Der er masser af gode tilbud så eleverne kan holde gang i skolearbejdet selvom de for tiden skal holde sig hjemme – hvad enten de tager i Sofaskolen, følger med hos Randers Regnskov eller måske endda knokler med de opgaver deres egne lærere på den ene eller anden måde sørger for at få givet dem. Men vi skal ikke glemme legen mens de er fanget hjemme med forældrene, og her har folkene bag YouTube-kanalen Skæv Strøm et godt bud på en række simple aktiviteter og forslag til hvad man kan finde på.

Skæv strøm er i forvejen er herlig kanal med skøre ideer til skøre aktiviteter med teknologi med de to herlige legeonkler Nick Holmberg og Martin Exner, og har haft gang i sjove hack-bokse, fodboldturneringer (endda med ComKean som udfordrer) og sjove hacks med micro:bit til vinterferien, men her under hjemmeholdensen har de skruet ned for produktionsfinish og op for udgivelseshastigheden og lavet en stribe videoer med forslag til hvad man kan lave når man nu sidder derhjemme og trænger til en pause fra forældre og skolearbejde.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *