Gang i kortene med deck of cards

Del med dit netværk

I fredags skrev jeg om spillet One Night Ultimate Werewolf som er en glimrende tjeneste til at spille netop det (og et par andre gode) spil. Det findes i det hele taget et hav af tjenester til at spille færdige spil med styrede regler og muligheder for at finde modstandere online eller gennem invitationer af alt fra Ludo over Hjerterfri til Poker. Men hvad når man ikke kan finde lige det kortspil man gerne vil spille? Det kan jo være man bare har lyst til at spille Røvhul eller måske verdens bedste kortspil – og ingen har lavet en tjeneste hvor man kan spille det spil?

Her er tjenesten Deck of Cards svaret!

Egentligt er det bare en bunke kort som man så kan trække rundt i, men magien sker når man vælger at dele sin kortbunke. Nu kan hver spiller se sine egne kort uden de andre kan se dem (med mindre de tager dem fra dig – men hvis man ikke må det i det spil I spiller er det jo snyd og lige så tydeligt som hvis det skete ved et spillebord) og man kan både trække kort rundt med bagsiden op eller vælge at vende kortene. Når man deler sin kortbunke får man et delingslink som man så kan sende til de øvrige deltagere, eller man kan vælge at bruge en fiffig url-forkorter som kortlink.dk og hurtigt få de andre med.

 

Her er fire spillere klar til at der bliver delt kort ud. Bunken i midten er lige blevet blandet. Alle kan se hvad der sker i midten af bordet, men så snart man trækker et kort op på hånden kan de andre spillere ikke se hvad det er når man vender det om.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *