Hurtig masseredigering af billeder på computeren

Del med dit netværk

Nogle programmer løser en simpel med vigtig opgave uden dikkedarer. Faststone Photo Resizer er sådan et program. Det kan hurtigt og effektivt lave den samme billedbehandling af mange filer – det kan være at ændre størrelse, skifte filtype, lave beskæringer eller simple billedfiltre. Fremfor at åbne det enkelte billede fortæller man programmet hvilke billeder der skal behandles og hvor det færdige resultat skal gemmes og så klarer programmet resten.

Udover at man på den måde hurtigt kan beskære billeder eller ændre filtype kan man også ændre navne på mange filer på en gang. Det kan være ret brugbart hvis man for eksempel har brug for at have en stribe billeder til at have et ensartet navn med fortløbende numre.

Der er naturligvis mange større billedbehandlingsprogrammer der også har indbyggede massehandlinger, men her får man et letvægtsværktøj der løser lige præcis den opgave der skal løses.

Her skal der laves thumbnails af over 1000 billeder. En ret kedelig opgave at klare manuelt i billedbehandlingsprogrammet. Det klares hurtigt med FastStone.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *