Ordspindelvæv, associationer og begrebsundersøgelser

Del med dit netværk

Wordwebs hedder et lille simpelt program der – desværre kun på engelsk – laver hurtige begrebskort når man slår et ord op. Tjenesten har en stor men dog begrænset ordbog, men rummer fint de fleste almindelige ord man kaster efter den. Når man søger kommer ordet frem omgivet af en række bobler med en række andre ord der har forbindelse til opslagsordet. Disse ord kan man så klikke videre på og udvide og udvikle sit net. Man kan også trække i de enkelte ord, så man kan opdele sit spindelvæv i flere.

Det er en meget sjov måde at blive inspireret til retninger man kan gå i fra et givent ord eller begreb, men også lidt ærgeligt at man ikke vælge mellem forskellige sprog.

Når søger efter et ord dukker det op i bobel omgivet af en række forbunde ord og begreber det er i familie med. Man kan så klikke videre ind på disse ord og på den måde fortsætte en associationsrække.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *