Udvid Chrome og lav skærmoptagelser

Del med dit netværk

For tiden har man måske mere brug for at kunne lave hurtige skærmoptagelser end man plejer (hvor det jo også kan være meget smart). En af mine foretrukne værktøjer er Screencastify, der er super let at bruge, integrerer med Google Drive og tilbyder en hurtig udvidelse til Chrome-browseren (og husk at det også betyder at den fungerer i den nye Edge-browser). Screencastify er endda gratis hvis man holder sig under fem minutters optagelse (hvilket er et meget godt benspænd i øvrigt – det modvirker overinstruktion og alt for lange videoer).

Når man laver en optagelse kan man vælge om det er hele skærmen, et programvindue eller en browsertab der skal optages og man kan vælge om der også skal optages webcam. Når optagelsen startes er der først en kort nedtælling fra 3 så man lige kan nå at være i position. Efter endt optagelse kan man hurtigt klippe optagelsen til med lidt trim og derefter gemme den direkte på Google Drev ligesom den hurtig kan deles via youtube med videre.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *