Endnu mere gang i kortene

Del med dit netværk

Vi har allerede tidligere underholdt med kortspil som One Night Ultimate Werewolf og kortsimulatorer som deckofcards.io samt brætspilssystemet Tabletopia (som også har kort på menuen), men her kommer lige en mere som ligger sig et sted imellem deckofcards.io og Tabletopia. Ligesom i deckofcards.io er der hovedvægt på kortspil og man kan deles om en bunke kort og se hvem der interagerer med kortene og reglerne må man selv have styr på, men samtidig understøtter platformen en række færdige spilformater og spil og tillader også at man laver eller tilpasser sin spilleplade i forhold til hvilke kort og kortholdere der er med i spillet. Tjenesten er langt fra så avanceret som Tabletopia, men er også mere simpel og kræver derfor hverken så kraftig maskine og så meget nettrafik.

PlayingCards IO tilbyder en række opstillinger til klassiske spil, som her fisk

http://playingcards.io/

Med mulighederne for indstillinger af spilleområdet kan man hurtigt tilpasse platformen til det kortspil man foretrækker at spille


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *