Enheder og konvertering online

Del med dit netværk

En af de ting computere er rigtig gode til er at lave gentagelser ud fra regler. Det er noget der kan være rigtigt smart når man har brug for at udskifte forskellige tegn i en tekst eller rydde op i mærkelige formateringer.

Alle der har prøvet at lave lidt mere avancerede regler af typen regular expressions (regex) ved at man skal holde munden lige i tungen.

Heldigvis er der masser af hjælp at hente på nettet, og har man brug for i en fart at kunne udføre tekstudskiftninger er unit-conversion.info er glimrende tjeneste. Her kan man lave simpel tekstudskiftning, tilføje tekst før og efter de enkelte linjer, rense HTML og andre koder fra tekst og rigtig mange andre ting.

Her skal teksten lige rettes så IT-Torvet bliver til It-torvet. Især smart når den samme tekst går igen rigtig mange gange i en tekst.

Meget mere end tekst

Tjenesten er meget mere end et sted man kan arbejde med tekst. Faktisk er sitet nok det mest omfattede sted at finde informationer om forskellige enheder og let konvertere mellem dem. Hvem vidste for eksempel at en amerikansk dessertskefuld svarer til 9,85 mL, mens en engelsk er hele 11,83 mL (udover Google, naturligvis, der viser resultatet når man søger).


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *