Fælles tavle med Miro

Del med dit netværk

Der er masser af delte tavler og mange sværger til Padlet, der både er let at bruge, har mange muligheder og ikke mindst er en del af Skoletube-pakken, som mange skoler allerede har abonnement på. Hvis man har lyst til at prøve noget andet med en masse spændende muligheder, er et godt sted at starte Miro. Udover de egenskaber og funktioner der skal være i en del tavle er Miro udstyret med en række små skabeloner som kan trækkes ind på den enkelte tavle. Det kan være en mindmap, et flowchart eller mere specialiserede ting som et kanban-board (som ofte anvendes af softwareudviklere). I den betalte version kan man endda lave sine egne skabeloner, hvis man har særlige arbejdsrutiner eller metoder man ofte anvender.

Som tavlesoftware kan man naturligvis også dele og samarbejde om sine tavler og på den måde let arbejde på tværs af tid og sted. Endvidere findes Miro både som webapplikation, program til Windows og Mac og som app til Android og iOS. Man har altså mange måder at tilgå og udvide sine tavler på.

Her er lavet en mindmap og en pil til et flowchart og tilbage. Med de smarte skabeloner til indholdselementer kan man hurtigt skabe ret avancerede delte tavler i programmet.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *