Se det sammen med watch2gether

Del med dit netværk

Tjenesten watch2gether tilbyder lige præcis det den hedder – nemlig muligheden for at se tingene på nettet sammen. Det kan være YouTube, Facebook, Vimeo eller fra en hel række af andre udbydere af videoindhold. I platformen kan man så lave forskellige rum med spillelister og forskellige deltagere. Det der er anderledes ved denne platform i forhold til at se videoerne alene, er at visning er synkroniseret. Det betyder at man kan stoppe, starte og spole i videoerne og så vil alles visning blive ændret. Man ser med andre ord hele tiden det samme.

Udover at man altså ser de samme klip på samme tid, tilbyder platformen også både almindelig tekstchat og en med video- og voice. Det betyder at man kan sidde og tale under filmen (eller brokke sig over dem der gør) – hvilket er rigtig smart hvis der for eksempel er noget man ikke helt fanger eller forstår.

Tjenesten er ret simpel at sætte op og det er kun ejeren af rummet der behøver at have en (selvfølgelig gratis) konto. De øvrige deltagere er bare gæster. Hvis man ikke har brug for en permanent spilleliste eller et rum man kan komme tilbage til igen og igen, kan man også starte et midlertidigt rum helt uden at have en konto. Det er altså meget let at komme i gang med at se synkroniserede netfilm.

Endelig er der også en udvidelse til Chrome (og Edge) som gør det let at tilføje film man finder på nettet til spillelisten i watch2gether.

Her er vi ved at lære at bruge SketchUp sammen. Bemærk den ene deltager har startet sit webkamera. Man kan også tale sammen hen over videoen og diskutere hvad der sker.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Sanne Hindsberg

    Svar

    • By Malte von Sehested

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *