Sjove filtre til onlineundervisningen

Del med dit netværk

Der er stor forskel hvilke sjove muligheder forskellige videotjenester giver. I Zoom har man længe kunnet vælge muligheden for en virtuel baggrund og for nylig fik Microsoft Teams også muligheden. Andre videotjenester, som Messenger har længe tilbudt forskellige sjove filtre, og endelig er der mange tjenester som Whereby og Jitsi, der ikke bruger ressourcer på den slags.

Snap Camera til hjælp

Med programmet Snap Camera kan man dog hurtigt få filtre alle steder. Det er et program der skal installeres og når man så har det kørende, vil det optræde som et virtuelt kamera man kan vælge i sin videotjeneste.

Sjovt eller destruktivt

Som med så mange andre ting er filtre og effekter både en velsignelse og en forbandelse. Ligesom det kan være sjovt og en god måde at give lidt liv, kan det også komme til at fylde alt for meget og tage fokus for det vi egentligt taler om på mødet.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *