Spil fredagsbanko i klassen

Del med dit netværk

Et spil der for alvor fungerer over klassechatten – hvad enten den er på skrift, med lyd eller med video, er banko – i hverfald hvis man bruger bankopladerne.dk.

På bankopladerne kan man hente over 100.000 forskellige bankoplader og har samtidig en niftig lille tjeneste der holder styr på de allerede udtrukne tal og som kan bruges til at tjekke om en bankoplade virkelig har banko.

Man starter med at hente bankoplader og fordele dem til eleverne. Alle plader har et nummer. Herefter kan man begynde spillet. Har man mulighed for at være til stede på video kan man trække numrene af en pose som når man spiller fysisk sammen, eller man kan bruge tjenesten til at trække et nummer for en. Om man taster eller bruger systemet er det samme for systemet, der holder styr på tallene og når nogen har banko kan man hurtigt tjekke om de har ret ved at indtaste pladenummeret og straks se om der er gevinst. Så når en elev råber (eller skriver) banko, beder man om pladenummeret og laver et hurtigt check inden det afgøres om der er gevinst.

Her har plade 9 lige fået banko med en række og checket viser at det er korrekt. Der er en halv gris eller måske bare æren på vej til vinderen…

Hent bankopladerne her: https://bankopladerne.dk/bankoplader.php

Brug tjenesten her til udtræk og tjek af plader ved banko: https://bankopladerne.dk/check.html


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *