Undersøg kunst på dine egne vægge med AR

Del med dit netværk

Gallery AR hedder en lille gratis app til iOS. Med appen kan med ved hjælp af telefonens kamera lave en AR-udstilling på ens egne vægge. Når appen startes skal den lige finde ud af hvor væggene er, men så er det ellers bare om at gå rundt og placere kunst på væggene. Appen minder på sin vis om AR mulighederne i Google Art & Culture, men interfacet er simplere da mulighederne er mindre. Desværre findes appen kun til iOS på nuværende tidspunkt, og der er Google Arts & Culture et godt alternativ på Android.

Billederne kan man ikke selv vælge. De hentes fra en database af digitaliserede kunstværker fra The Art Institute of Chicago. Men kan dog med et hurtigt klik skifte billeder i udstillingen.

Så er der kommet lidt kunst på væggene på hjemmekontoret

Appen kan bruges til at give en sjov opgave til de elever der stadig skal være i skole derhjemme, med at lave deres egen udstilling og tage en skærmbillede når de har placeret billederne på deres egne vægge. Man kan også bede eleverne undersøge mere om et af de billeder de har hængt op og lave det til en lille præsentationsopgave.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *