Mens vi venter med Google…

Del med dit netværk

Googles julestue på nettet hedder Følg Julemanden (eller Santa Tracker på engelsk). Julesiden har eksisteret siden starten af 2000’erne og bliver hvert år udvidet og forbedret. Juletilbudet har sine rødder tilbage til NORAD, der har fulgt julemanden siden 1950’erne. Der er masser af pjattede og sjove aktiviter som man kan hygge sin med mens man venter.

To af aktiviteterne handler om at lave koder – dels kodelaboratiet og dels kodeboggie. Det første er en simpel introduktion til blokkodning og det andet anvender blokkoder til at få nisserne til at danse.

Så kom i julestemning og få lært lidt basiskodning på samme tid.

Med blokkode skal man guide nissen frem til julegaven.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *